Donatie tips voor ACS2019

Afgelopen jaar zijn we helaas niet te water gegaan. Ondanks dat, ging onze strijd door en hebben we ruim 1.5 miljoen euro opgehaald! We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om opnieuw donaties te vragen aan je naasten. Daarom hebben we een aantal leuke donatie tips voor je opgesteld. 

Heb je zelf ook een leuke tip? Mail deze dan naar info@amsterdamcityswim.nl en wie weet verschijnt jouw tip binnenkort op onze pagina!

 1. Laat vrienden, familie en kennissen maken met de ziekte ALS. Één op de 300 sterfgevallen is een ALS-patiënt en nog steeds is er geen oorzaak of medicijn voor deze vreselijke ziekte bekend. Geld is hard nodig om ALS van de kaart te vegen!
   
 2. Zorg dat jouw profiel compleet is. Voeg een foto toe aan je profielpagina en schrijf een korte biografie. Op deze manier ziet iedereen waarom je meezwemt.
   
 3. Deel je profiel via je social media kanalen, zodat iedereen weet dát je meezwemt en de strijd aan gaat tegen ALS!
   
 4. Trommel je familie, vrienden, teamgenoten, collega's op om een donatie te doen op jouw persoonlijke pagina. Dit kan bijvoorbeeld met de ACS Flyer voor individuele deelnemersbusinessteams en kids deelnemers.
   
 5. Stuur jouw vrienden en familie een Tikkie. Als je inlogt op je persoonlijke pagina, kun je een Tikkie aanmaken en naar je vrienden en familie sturen. Tikkies worden automatisch op jouw persoonlijke pagina geplaatst.
   
 6. Neem eens een kijkje in de Stichting ALS Nederland webshop. Hier vind je een heleboel leuke gadgets die je helpen bij het ophalen van donaties. 
   
 7. De kracht van herhaling: herhaling is de kracht van je boodschap. Het is niet erg om vrienden/familie een herinnering te sturen over jouw deelname aan de Amsterdam City Swim.