Nieuw maatschappelijk sponsor DroomParken steunt Amsterdam City Swim!

Persbericht

DroomParken steunt Amsterdam City Swim!

DroomParken springt in het diepe voor ALS tijdens de komende editie van de Amsterdam City Swim. De aanbieder van luxe recreatiewoningen heeft zich als maatschappelijk partner verbonden aan de zwemtocht door de Amsterdamse grachten. Tijdens de Masters of LXRY in de RAI werd de sponsorovereenkomst op 9 december officieel ondertekend.

Algemeen Directeur Kees Griesdoorn van DroomParken spreekt van een bewuste keus om het zwemevent op 3 september 2017 te ondersteunen: “Er is nog steeds veel wetenschappelijk onderzoek nodig naar de oorzaak van deze genadeloze ziekte. Op deze manier helpen wij graag dit unieke evenement mogelijk te maken om samen de strijd tegen de zenuw-spierziekte ALS voort te zetten, samen komen we verder!” DroomParken zal ACS op al haar parken onder de aandacht gaan brengen. Het bedrijf heeft de intentie om zowel medewerkers, huurders en kopers van vakantiewoningen te betrekken bij het evenement.

De Amsterdam City Swim, wordt volgend jaar  voor de 6e keer georganiseerd. In de vijf voorgaande edities is er ruim 8,5 miljoen euro aan donatiegeld bijeengebracht ten behoeve van de strijd tegen ALS.

Bente Feldberg, voorzitter van de Stichting Amsterdam City Swim, is buitengewoon verheugd met de steun van DroomParken. “De Stichting heeft met haar internationale ambitie de droom uitgesproken om wereldwijd de strijd tegen ALS aan te gaan en internationale samenwerking daaromtrent te verbeteren. Samenwerking met het bedrijfsleven is daarvoor ontzettend belangrijk. Wij zijn DroomParken dankbaar voor de steun in de strijd tegen de nog steeds ongeneeslijke ziekte ALS”.

Einde persbericht