Schrijf je nu in voor #ACS2018!

 

Beste Amsterdam City Swim vrienden,

Alweer de 7e keer dat wij de Amsterdam City Swim organiseren en dat mag gezegd worden! Wij vinden het nog steeds erg mooi om te zien hoeveel mensen enthousiast het Amsterdamse grachtwater inspringen voor ALS. Maar ook de Kids Swim begint al volwassen te worden: het is alweer de 5e keer dat wij de Kids Swim organiseren met stoere tieners.

Zelf heb ik in 2012 voor de 1e keer meegezwommen en het doet mij deugd om steeds weer bekende gezichten te zien die zich inspannen voor de ziekte ALS. Alles met aandacht groeit en zonder jullie natuurlijk geen Amsterdam City Swim. Wij als bestuur en organisatie House of Sports blijven jullie hard nodig hebben om bekendheid aan ALS te geven en om zoveel mogelijk donatiegeld bij elkaar te zwemmen voor onderzoek naar het vinden van een oplossing voor ALS en voor kwaliteitsverbetering van het leven van ALS patiënten.

Dus zwemmers, haal je vrienden over en zwem weer met ons mee! Stuur je familie en vrienden een tikkie of wees creatief met ophalen van zoveel mogelijk donatiegeld. Wij zullen jullie als dank warm verwelkomen in of op het water en geven de mensen met ALS aandacht die ze verdienen. 

Ik kijk er in ieder geval naar uit om jullie weer te zien bij de eerste training of op 9 september zelf!

Vriendelijke groet,
Bente Feldberg

Voorzitter Amsterdam City Swim