Organisatie


Ieder jaar organiseert de Amsterdam City Swim een uniek en impactvol zwemevenement in de Amsterdamse grachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Met deze gelden kan Stichting ALS wetenschappelijk onderzoek naar ALS financieren en de kwaliteit van leven van deze patiënten verbeteren. Zolang er nog geen behandelmethode voor ALS is, is dit hard nodig.

De organisatie van Amsterdam City Swim berust op het bestuur en vele samenwerkingspartners. 

 

Het bestuur

Het bestuur van Amsterdam City Swim is ontstaan uit een aantal vrienden die met elkaar besloten zich in te zetten voor Stichting ALS Nederland via de Amsterdam City Swim. Ondertussen is er een mooie groep ontstaan van nieuwe betrokken bestuursleden die zich met veel passie inzetten tegen ALS. 

Maak kennis met het bestuur via onderstaande button.

Ons bestuur 

 

D&B Eventmarketing

Sinds 2020 is D&B Eventmarketing betrokken bij de organisatie en productie van de Amsterdam City Swim. D&B Eventmarketing is een eventmarketingbureau en gelooft dat je mensen en merken niet dichter bij elkaar kunt brengen dan door unieke belevenissen. Daarom creëren zij events die ertoe doen. Die mensen raken en verbinden. Een positieve verandering teweegbrengen. En die klanten, relaties of medewerkers in fans veranderen. Zij zijn er dan ook trots op zich in te kunnen zetten in de strijd tegen ALS. 

Lees meer over D&B Eventmarketing via onderstaande button. 

D&B Eventmarketing