Sponsortoolkit


This page is only available in Dutch

 

Jij doet mee aan de Amsterdam City Swim, fantastisch! Op deze pagina vind je onze toolkit met promotiemateriaal. Ook delen we enkele tips en tricks om jouw actie zo goed mogelijk te promoten. Help mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. 

Toolkit

De toolkit bestaat uit de volgende onderdelen: 

Logo Amsterdam City Swim 2023

Social media templates

In het pakketje van de social media templates vind je een aantal mappen:

  • Kant en klare social media posts die je zo kunt delen
  • Powerpoint documenten waarmee je heel gemakkelijk zelf de social media berichten kunt aanpassen voor Facebook, LinkedIn of Instagram. Met een eigen tekst en afbeelding. Ook hebben we een video toegevoegd waarin stap voor stap uitgelegd hoe het werkt
  • Illustrator bestanden: deze worden vaak gebruikt door designers om dingen op te maken
  • Foto's: een selectie aan foto's die je kunt gebruiken

Tips voor fondsenwerving

 1. Stuur de komende dagen een rechtstreeks WhatsApp-berichtje naar familie en vrienden die nog niet gedoneerd hebben. De ervaring is dat dit beter werkt dan een oproep in een groepsapp.
 2. Benader eerst de mensen die dichtbij je staan (familie, goede vrienden). Dan heb je al een startbedrag op de teller staan. Vervolgens zet je de vraag groter uit via WhatsApp, Facebook, Instagram, LinkedIn of andere social media. Je zult zien dat dit werkt. Immers, goed voorbeeld doet goed volgen! 
 3. Wil je persoonlijk contact met onze relatiebeheerder om te sparren over jouw team of hoe je nog meer donatiegeld kunt inzamelen? Stuur dan een e-mail naar simone@amsterdamcityswim.nl. Voor alle praktische vragen over je deelname kun je mailen naar info@amsterdamcityswim.nl

Benut jouw actiepagina zo goed mogelijk

Bij jouw aanmelding is er een actiepagina aangemaakt. We geven je drie tips om deze actiepagina zo goed mogelijk te gebruiken.

 1. Maak jouw pagina persoonlijk. Voeg een foto toe en jouw persoonlijke motivatie. Waarom zwem jij voor ALS? 
 2. Maak van jouw actiepagina een QR-code. Print deze QR-code op een kaartje en heb deze altijd bij je. Het enige dat iemand hoeft te doen is de QR-code scannen om te doneren. En jouw donatie is binnen! 
 3. Gebruik de Tikkie-optie die je vindt onder het deeltekentje op jouw actiepagina. Deel deze link met jouw hele netwerk. Zo kunnen mensen makkelijk én snel een bedrag naar keuze doneren.           

Heel veel succes met de voorbereidingen.
Tot ziens in Amsterdam!