Promotiemateriaal


Jij doet mee aan de 10e editie van de Amsterdam City Swim, fantastisch! Op deze pagina vind je onze toolkit met promotiemateriaal. Ook delen we enkele tips en tricks om jouw actie zo goed mogelijk te promoten. Help mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. 

Toolkit

De online toolkit bestaat uit de volgende onderdelen: 


Download de toolkitTips voor fondsenwerving

  1. Stuur de komende dagen een rechtstreeks WhatsApp-berichtje naar familie en vrienden die nog niet gedoneerd hebben. De ervaring is dat dit beter werkt dan een oproep in een groepsapp.

  2. Benader eerst de mensen te benaderen die dichtbij je staan (familie, goede vrienden). Dan heb je al een startbedrag op de teller staan. Vervolgens zet je de vraag groter uit via WhatsApp, Facebook, Instagram, LinkedIn of andere social media. Je zult zien dat dit werkt. Immers, goed voorbeeld doet goed volgen! 

  3. Zet jouw actie in jouw e-mailhandtekening. Zo ziet jouw hele netwerk het zonder er iets over te vertellen. Uiteraard kan daarbij een linkje naar jouw actiepagina niet ontbreken...Benut jouw actiepagina zo goed mogelijk

Bij jouw aanmelding is er een actiepagina aangemaakt. We geven je drie tips om deze actiepagina zo goed mogelijk te gebruiken.

  1. Maak jouw pagina persoonlijk. Voeg een foto toe en jouw persoonlijke motivatie. Waarom zwem jij voor ALS? 

  2. Maak van jouw actiepagina een QR-code. Print deze QR-code op een kaartje en heb deze altijd bij je. Het enige dat iemand hoeft te doen is de QR-code scannen om te doneren. En jouw donatie is binnen! 

  3. Gebruik de Tikkie-optie die je vindt onder het deeltekentje op jouw actiepagina. Deel deze link met jouw hele netwerk. Zo kunnen mensen makkelijk én snel een bedrag naar keuze doneren.           


Heel veel succes met de laatste voorbereidingen. Tot ziens in Amsterdam!

 

Downloads