Sponsoring


UPDATE 12 juli 2021: Helaas kan de 8ste editie van Amsterdam City Swim, die op zondag 29 augustus 2021 plaats zou vinden, niet plaatsvinden. Dit betekent echter niet dat we het hierbij laten. Zondag 29 augustus claimen wij als dé dag om met heel Nederland alsnog in actie te komen voor de dodelijke ziekte ALS: #natpakvoorALS.
Doe ook mee en kijk hier voor meer informatie. (onderstaande informatie is dus niet meer van toepassing voor 2021)

 

Word ook vriend van Amsterdam City Swim! Met de grootste swim willen we de kleinste ziektes verslaan! Sinds 2012 hebben meer dan 20.000 mensen de Amsterdam City Swim gezwommen, een impactvol zwemevenement met als doel fondsen te werven voor Stichting ALS Nederland.

Een greep uit de mooie bedrijven en merken die de Amsterdam City Swim 2021 een warm hart toe dragen. 

Overzicht alle partners

Een magische én unieke ervaring

Door de combinatie van de sportieve uitdaging, de onvergetelijke eventervaring én de indrukwekkende verhalen is zwemmen in de Amsterdamse grachten magisch en uniek! Een echte experience die je niet snel zult vergeten. We zoeken ambitieuze sponsors die graag golven willen maken. Organisaties die zich samen met ons willen verbinden aan onze ambitie om de verschrikkelijke ziekte ALS uit de wereld te helpen.

ACS is een prachtig podium voor bedrijven om commercie en compassie te combineren. Maar ook een mooi event om te werken aan merkactivatie en positionering. Daarvoor heeft ACS meerdere loyale landelijke en lokale mediapartners. Voor organisaties die het event willen inzetten voor relatiemarketing of teambuilding zijn er ook allerlei mogelijkheden. Denk daarbij aan stoere open water trainingen en uitgebreide hospitality tijdens het event.

Mogelijkheden sponsoring Amsterdam City Swim 2021

Er zijn diverse sponsorpakketten (van eenvoudig tot uitgebreid) waarmee je de Amsterdam City Swim kunt ondersteunen. Iedere sponsor is welkom, klein en groot, eenmalig en meerjarig. Onze ervaring is dat als je eenmaal de ACS meegemaakt hebt dit event voor altijd in je hart komt te zitten.

Wij maken onderscheid in:

  • Naamgevend hoofdsponsor: de sponsor verbindt haar naam letterlijk en figuurlijk voor meerdere jaren aan de ACS
  • Hoofdsponsor: samen met 2 of 3 andere bedrijven prominent zichtbaar in de mediacampagnes rondom de Swim en de branding op prominente locaties in het centrum van Amsterdam
  • Maatschappelijk partner: organisaties zoals de Gemeente Amsterdam of Waternet die de Swim al jaren ondersteunen
  • Mediapartner: landelijke media bedrijven stellen mediapakketten ter beschikking van de ACS
  • Wave Sponsor: voor organisaties die een unieke ervaring mogelijk willen maken voor een exclusief gezelschap én die maatschappelijk willen bijdragen
  • Sponsor in natura: naast de financiële sponsors zijn er al jaren heel veel loyale partners die de ACS ondersteunen met producten en diensten

Sponsor worden?

Voor uitgebreide informatie over de diverse sponsor- en partnerpakketten kun je mailen naar pieterbas@db-eventmarketing.nl.