Sponsor worden?


Word ook vriend van de Amsterdam City Swim en help ALS te verslaan. Sinds 2012 hebben al meer dan 20.000 mensen de Amsterdam City Swim gezwommen, een impactvol zwemevenement met als doel fondsen te werven voor Stichting ALS Nederland. De stichting die onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS ondersteunt.

Een greep uit de mooie bedrijven en merken die de Amsterdam City Swim een warm hart toe dragen. 

Overzicht partners 2023

 

Een magische én unieke ervaring

De combinatie van de sportieve uitdaging, de onvergetelijke ervaring van zwemmen door de historische grachten én de indrukwekkende achtergrondverhalen van ALS-patiënten maakt de Amsterdam City Swim magisch en uniek. Een ervaring die je niet snel vergeet.
Dit doen we met organisaties die samen met ons de strijd aan willen gaan om van de verschrikkelijke dodelijke ziekte ALS een te genezen ziekte te maken. 

De Amsterdam City Swim is een prachtig podium voor bedrijven om commercie en compassie te combineren. Dankzij meerdere loyale landelijke en lokale mediapartners geeft dit event mogelijkheden voor merkactivatie en positionering van bedrijven. Ook voor relatiemarketing of teambuilding zijn er allerlei mogelijkheden. Denk daarbij aan trainingen voorafgaand aan het evenement en uitgebreide hospitality op het Marineterrein tijdens de ACS.

Bekijk de video en hoor wat de impact van de Amsterdam City Swim is!

Mogelijkheden sponsoring Amsterdam City Swim 2024

Er zijn diverse sponsorpakketten (van eenvoudig tot uitgebreid) waarmee je de Amsterdam City Swim kunt ondersteunen. Iedere sponsor is welkom, klein en groot, eenmalig en meerjarig. De ervaring leert dat de sponsoren die de Amsterdam City Swim eenmaal hebben meegemaakt het nooit bij een eenmalige samenwerking én deelname laten omdat het event voor altijd in je hart blijft te zitten.

Wij maken onderscheid in:

  • Naamgevend hoofdsponsor: de sponsor verbindt haar naam letterlijk en figuurlijk voor meerdere jaren aan de ACS
  • Hoofdsponsor: samen met 2 of 3 andere bedrijven prominent zichtbaar in de mediacampagnes rondom de Swim en de branding op prominente locaties in het centrum van Amsterdam
  • Maatschappelijk partner: organisaties zoals de Gemeente Amsterdam of Waternet die de Swim al jaren ondersteunen
  • Mediapartner: landelijke mediabedrijven stellen mediapakketten ter beschikking van de ACS
  • Wave Sponsor: voor organisaties die een unieke ervaring mogelijk willen maken voor een exclusief gezelschap én die maatschappelijk willen bijdragen, vanaf €8.500,-
  • Sponsor in natura: naast de financiële sponsors zijn er al jaren heel veel loyale partners die de ACS ondersteunen met producten en diensten

Sponsor worden?

Voor uitgebreide informatie over de diverse sponsor- en partnerpakketten kun je contact opnemen met ons via info@amsterdamcityswim.nl.