Normal 63860e18e8a2291bcf94b8d331654d9344e7cfc0
Progress bg
€ 11.935 298%
Opgehaald van totaal € 4.000

De BVV haalt een nat pak voor Stichting ALS! Doe je mee?

Op zondag 29 augustus halen wij een nat pak voor Stichting ALS. 

Ondanks dat het event dit jaar vanwege corona geen doorgang kan vinden, blijft het doel van Amsterdam City Swim als een paal boven water staan: ALS moet de wereld uit! Geld inzamelen maakt wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS mogelijk. Dat kan ervoor zorgen dat ALS een behandelbare ziekte wordt, in plaats van een kansloze strijd met onherroepelijk de dood als uitkomst.

Daarom springen wij, de Van de Sandt kids, op zondag 29 augustus 2021 voor Dirk en iedereen die te maken krijgt met ALS het water in. Zo wordt er hopelijk snel een behandeling gevonden. Doe je mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster