Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 1.600

De Jong Groep - Zwemmend ten strijde tegen ALS!

In 2021 zwemt De Jong Groep weer mee met de Amsterdam Cityswim. Met een team van 8 enthousiaste en  gemotiveerde zwemmers trekken wij ook dit jaar weer ten strijde tegen de verwoestende ziekte ALS. 

Helaas kennen wij, net als vele anderen, meerdere mensen in onze omgeving die door deze vreselijke ziekte zijn getroffen en inmiddels hieraan zijn overleden. Sinds een aantal jaar is er meer aandacht geweest voor ALS waardoor  de ziekte meer bekendheid heeft gekregen. Echter is er ook nog zoveel wat niet bekend is en is er veel meer onderzoek en dus geld nodig. Wij hopen dan ook een mooi bedrag bij elkaar te zwemmen en zullen daarom met twee teams in het 'majem' springen.

DJG Team 1

  • Max de Jong
  • Peter Binken
  • Deborah de Vries
  • Danny Sturhoofd

DJG Team 2 (klik hier)

  • Geert de Keizer
  • Marieke de Keizer
  • Jolande Gerritsen 

Natuurlijk zouden wij heel blij zijn als jij, samen met ons, de strijd tegen ALS aangaat en ons steunt door middel van een mooie donatie. 

Bij (zakelijke) donaties boven de € 500,- zullen wij jouw organistatie (desgewenst) met naam en logo op onze sponsorpagina vermelden.

UIteraard zal het uiteindelijke bedrag door De Jong Groep naar boven worden afgerond!

Bij voorbaat dank voor jouw donatie! 

 

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster