Progress bg
€ 7.120 142%
Opgehaald van totaal € 5.000

Wij zwemmen in herinnering van pap en iedereen die ook met ALS kampt

UPDATE: Vanwege het niet doorgaan van de CitySwim zelf hebben wij besloten om zondag 29 Augustus te zwemmen bij cafe Kanis & Meiland op het KNSM eiland. Check hier de beelden van de dag: https://www.youtube.com/watch?v=P-y7X_uOaHo

 

Toen wij de eerste tekenen van ALS en FTD constateerden bij Klaas hadden wij nog geen idee van het verloop. Hij heeft een jaar gestreden tegen ALS en later ook de FTD. Omdat er zo veel vormen van ALS en FTD zijn is het belangrijk om het onderzoek naar deze ziekte te stimuleren. Hiermee hopen we dat iedereen die hier zelf doorheen gaat, ook als naaste, zoveel mogelijk handvaten kan krijgen om deze vreselijke ziekte zo goed mogelijk aan te gaan!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster