Normal 58ca7e73dc5319caf752a4a7a127803f72bea2ab
Progress bg
€ 200 40%
Opgehaald van totaal € 500

Waternet Kids zwemt voor ALS

Als supporter van de Amsterdam City Swim hebben we meegedacht over de route van 2.000 meter. Bij de trainingen en tijdens het evenement zorgen we voor een veilige zwemroute.

Wij zorgen voor de kwaliteit van het water in de grachten. Het is nog geen zwemwater, maar het water is nog nooit zo schoon geweest. Dit komt doordat de grachtenpanden in de jaren 80 zijn aangesloten op het riool. En sinds een aantal jaar ook alle woonboten. Lozingen zijn aangepakt en het water van de rioolwaterzuiveringen is steeds schoner. Bovendien zijn er dagelijks vier boten van Waternet in Amsterdam actief. Zij halen het drijvende en gezonken vuil uit het water. 

Het doel is zo veel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte ALS. En meer bekendheid krijgen voor deze ziekte. Daarom organiseert Amsterdam City Swim jaarlijks dit bijzondere zwemevenement in de Amsterdamse grachten.

Elk jaar doen we mee met een groep enthousiaste collega's die niet achter de schermen het evenement helpen mogelijk te maken, maar ook om donaties op te halen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Sponsor onze wave en zorg ervoor dat wij het maximale aan donaties ophalen en zo bij dragen om ALS de wereld uit te helpen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster