Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 1.600

We are making waves in Amsterdam voor de strijd tegen ALS!

Wij doen op 6 september 2020 mee met de Amsterdam City Swim en zwemmen met ons team door de Amsterdamse grachten. Met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen ALS.

ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Op dit moment overleeft geen enkele patiënt de diagnose.

In de afgelopen jaren is er dankzij giften van particulieren en bedrijven al veel onderzoek gedaan. Onderzoek dat nodig is om de strijd tegen ALS te winnen. Sponsor ons team en help zo hieraan mee! Alvast bedankt.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster