€0 0%
Raised from €3,000

Laat ons niet zinken: Doneer voor ALS Onderzoek

Beste vrienden, familie en supporters,

Wij, Ruben Hekster, Menno van Gelder en Mike van Doesburg, doen binnenkort mee aan de ALS City Swim in Amsterdam, en we hebben jouw hulp nodig! Op 8 september duiken wij het water in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar ALS.

Wat is ALS?

ALS is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij de motorische zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen geleidelijk afsterven. Hierdoor kunnen spieren niet langer worden aangestuurd en raken mensen die aan ALS lijden steeds verder verlamd. Er is op dit moment nog geen genezing voor deze ziekte, maar met jouw steun kunnen we bijdragen aan het broodnodige onderzoek.

Waarom wij meedoen

Wij hebben besloten om deel te nemen aan de ALS City Swim omdat we het belangrijk vinden om ons in te zetten voor een goed doel dat zo veel mensen raakt. De diagnose ALS verandert het leven van patiënten en hun families ingrijpend. Door mee te doen aan dit evenement willen we ons steentje bijdragen aan de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Hoe jij kunt helpen

Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen, en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij een wereld zonder ALS. Jouw bijdrage gaat direct naar onderzoek en projecten die het leven van ALS-patiënten verbeteren.

Je kunt ons steunen door te doneren via onze teampagina. Deel deze blogpost ook met je vrienden, familie en collega’s om de boodschap verder te verspreiden. Samen kunnen we een verschil maken!

Bedankt voor jouw steun

Namens ons team willen we iedereen bedanken die ons steunt, of dat nu door een donatie is of door ons aan te moedigen op de dag zelf. Jullie steun betekent de wereld voor ons en voor iedereen die getroffen is door ALS.

Laten we samen het verschil maken. Tot ziens bij de finish!

Met sportieve groet,

Mike van Doesburg, Ruben Hekster en Menno van Gelder