Datum Amsterdam City Swim 2022 bekend

01 Dec 2021 08.00

Zwem op zondag 28 augustus 2022 mee in de strijd tegen ALS!

 

Op zondag 28 augustus springen we de Amsterdamse grachten in! Met één gezamenlijk doel: ALS de wereld uit helpen.
Samen met 3.000 andere zwemmers leggen we een parcours af, dwars door onze mooie hoofdstad, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig. Zwem dus ook mee en lever op een unieke manier een bijdrage aan de strijd tegen ALS!

 

Jubileumjaar

Dit jaar is extra speciaal, want het is het 10e jaar van dit mooie zwemevent! Naast dat wij de afgelopen twee edities niet samen hebben kunnen zwemmen door corona, maakt het dit jaar nog specialer dan ooit! Sinds 2012 zetten wij ons als Amsterdam City Swim in om ALS de wereld uit te helpen. Om samen met alle betrokkenen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS die wetenschappelijk onderzoek en de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten mogelijk maakt. Het 10e jaar, een prachtige mijlpaal maar nog lang niet de eindstreep! 

 


Inschrijven

De inschrijving voor ACS2022 opent op 1 februari 2022. Houd de website en onze socials goed in de gaten voor de laatste updates.