10 redenen om deel te nemen aan ACS2022

09 Mar 2022 15.17

Ondanks dat we natuurlijk voor één groot doel zwemmen, om ALS de wereld uit te helpen, hebben vele deelnemers een extra reden om mee te doen aan de Amsterdam City Swim. Wij hebben 10 redenen op een rijtje gezet. Twijfel jij of iemand anders nog om deel te nemen aan ACS2022? Lees het vooral even door!

 

1. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland.

Jij zwemt voor één doel en dat is om ALS de wereld uit te helpen. Dat kan alleen wanneer onderzoek naar deze ziekte voortgezet kan worden. Daarom haal jij zoveel mogelijk geld op.

2. Om een overleden dierbare die leed aan ALS te herinneren of om nieuwe herinneringen te maken met iemand die er op dit moment aan lijdt.

Als je iemand bent verloren aan de ziekte ALS is het een prachtig gebaar voor hem of haar deze zwemtocht af te leggen en om oude herinneringen op te halen. Of juist om nieuwe herinneringen te maken met de dierbaren om je heen en om samen te genieten.

3. Voor de experience om samen met vrienden en familie een leuke en actieve dag te hebben.

Want hoe gezellig is het om samen met vrienden en familie de grachten in te springen en vervolgens samen te kunnen genieten van de afterparty?!

4. Om als vrijwilliger mezelf in te kunnen zetten voor dit goede doel en anderen een mooie dag mee te geven.

Jij vindt het heerlijk om je onder de mensen te mengen en je met een brede glimlach in te zetten voor het goede doel. Die voldoening is heerlijk. 

5. Om een mega snelle tijd neer te zetten en het beste in mezelf naar boven te halen.

"Hoe snel kan ik zwemmen?" Dat is de vraag die jij beantwoord wil hebben. En gelukkig kunnen we dat nauwkeurig beantwoorden, door de tracker in de badmuts die je van ons krijgt. 

6. Voor een tof teambuildingsuitje met collega’s.

Je staat op een andere manier met elkaar in verbinding wanneer je je samen inzet voor het goede doel. Een unieke experience waar nog lang bij de koffieautomaat over wordt nagepraat. 

7. Om eindelijk eens legaal door de grachten te kunnen zwemmen.

Het stond altijd al lang op je lijstje, de grachten inspringen. En op deze ene dag is dat ook nog eens mogelijk zonder dat je er problemen mee kan krijgen ;) Leuk om samen met je vrienden of medestudenten te ervaren.

8. Koningin Máxima heeft ook eens meegedaan, dus ik moet natuurlijk ook meedoen.

Queen Máxima her self heeft in 2012 meegedaan aan de Amsterdam City Swim. Waarom zou jij achterblijven?

9. Ik hou ontzettend van zwemmen en vind dit een leuk format. Zeker met de afterparty op het einde.

Jij was vroeger al die waterrat. Een feestje vind jij het, om een duik te nemen in het water. En de muzikale afterparty maakt het dan ook helemaal af.

10. Het is het jubileumjaar van de Amsterdam City Swim! 

Dit jaar heeft een gouden randje, want het is maar liefst het 10e jaar van de Amsterdam City Swim. Een speciaal jaar dat je natuurlijk niet mag missen!

 

 

Nog niet ingeschreven als deelnemer of vrijwilliger? Je schrijft jezelf in via onderstaande button. 

Ik doe mee!