De ACS badmuts, powered by Objektiv

08 Jul 2022 15.58

Alles wat je moet weten over de ACS badmuts!

Denk je aan de Amsterdam City Swim, dan denk je aan de Amsterdamse grachten. Op zondag 28 augustus vullen deze zich weer met honderden zwemmers die zich inzetten voor het goede doel.

Naast de speciale limited ACS Wetsuit maak je je outfit compleet met de ACS badmuts. Dit jaar hebben we het genoegen dat Objektiv alle badmutsen sponsort. Ben jij benieuwd naar het verhaal achter het bedrijf dat straks op jouw badmuts pronkt? Wij vroegen Joost van Steenhardt Carré (oprichter en eigenaar Objektiv) naar zijn drijfveer.

‘Bij een voormalig werkgever mocht ik video’s produceren voor de Amsterdam City Swim en daar zag ik voor het eerst wat deze slopende ziekte met mensen en families doet. Toen ik drie jaar geleden begon met Objektiv, besloot ik dat Objektiv elk jaar iets voor het goede doel moest doen.’ Joost wist meteen dat ALS dat goede doel moest zijn. In het eerste jaar werden er digitale kerstkaarten ontworpen en geanimeerd.

Joost vervolgt zijn verhaal: ‘Objektiv had nog geen winst gemaakt, dus dit was het minste wat we konden doen. We wilden met een investering die we ons konden veroorloven beginnen! Verkochte producties? Geen enkele, dus dat was wel even balen...’


Nu, anno 2022, is Objektiv er weer bij. "Helaas ging de Amsterdam City Swim vorig jaar niet door. Dus dit jaar doen we het meteen goed en pakken we het groots aan! Objektiv is Official Event Partner van de Amsterdam City Swim en we kijken er naar uit om meer dan 2000 enthousiaste zwemmers door de grachten te zien zwemmen met de door Objektiv gesponsorde badmutsen. Hopelijk helpt het een beetje mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS!”

 

Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen over de ACS badmuts:

Mag je met een andere badmuts zwemmen of een badmuts erover aan dragen?
Dat is helaas niet mogelijk. Naast dat het voor jou als zwemmer bij je uitrusting hoort heeft de ACS badmuts als functie dat we goed kunnen monitoren wie er in het water is. Zo waarborgen we iedereen zijn veiligheid.

Hoe kunnen mijn fans zien waar ik zwem?
Doordat iedere wave een andere kleur heeft kun je goed zien waar een wave zich in het water begeeft. Daarnaast heeft iedere zwemmer een uniek nummer.

Wanneer krijg ik mijn ACS badmuts?
Je krijgt je badmuts op de dag zelf. Wanneer jij je registreert op ons eventterrein.


Hoe doe je je ACS badmuts op?