Marleen Zellmann van Oers

22 Aug 2022 13.16

Wave hero Marleen Zellmann van Oers
Wave 4

 

"Marleen is mijn naam en "voor wie ik liefheb wil ik heten" de prachtige titel van een gedichtenbundel van Neeltje Maria Min. Ik ben een trotse moeder van Rik en Guus en bonusdochter Regina, die ik via mijn lief heb mogen omarmen. Elf jaar geleden kwam Nellie in mijn leven en delen we lief en leed.

Vorig jaar 15 november kreeg ik de diagnose ALS na een half jaar van onderzoeken, over leed gesproken, het verschrikkelijkste nieuws wat je samen krijg te horen! Maar gelukkig ging bij mij al snel de knop om, wil er alles uithalen wat mogelijk is. En dat kan mede door mijn gezin, vandaar de foto, gemaakt op ALS familiedag waar we echt de ALS-stichting met alle medewerkers en vrijwilligers als een familie mochten ervaren.

Nu dus de ACS, wat een pareltje van een zwemevenement met enthousiaste zwemmers die het broodnodige geld ophalen voor onderzoeken naar het vinden van het medicijn om ALS te stoppen en uit de wereld te helpen. Dochter Regina, zusje Thea en haar man  Remon als vrijwilligers en Guus als zwemmer dragen daar een steentje bij."

 

- Marleen