Verandering teweegbrengen, ook met food!

19 Oct 2022 14.22

De Amsterdam City Swim wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met onze eventpartners. Met hun bijdrage konden we alle zwemmers en bezoekers trakterend op een onvergetelijke dag. Eén van de peilers van ACS is ‘verandering teweegbrengen’. Met de focus op duurzame zorg en onderzoek naar de ziekte ALS. Daarom vonden we de keuze voor een vega food-experience erg passend voor dit jubileumjaar. 

 

Samen met vooraanstaande merken als Livekindly, LikeMeat, Vivera, NewYork Pizza en Food Jazz & DJ’s konden de zwemmers, bezoekers en de crew genieten van een ruim aanbod van vegetarische en voedzame lekkernijen. In de tent duurde het niet lang, of je neus werd geprikkeld met geuren van gegrilde groenten en vele kruiden. NewYorkPizza schoof haar populaire pizzabodem’s de oven in. Vivera bood een van haar meest verkochte plantaardige guilty pleasure aan, de vegetarische zalm. En Livekindly en Food Jazz & DJ’s bood keuze uit een vega kipspies en non kip-nuggets van LikeMeat én een voedzame oumph burger. Stuk voor stuk heerlijk!


“Jaarlijks draagt Food Jazz & DJ’s een aantal projecten die zich inzetten voor het goede doel een warm hart toe. Dit jaar waren we eventpartner en foodsponser van de ACS en mochten wij de deelnemers voorzien van een lekkere maaltijd. Dank aan alle betrokkenen, de andere eventpartners en foodsponsoren voor de samenwerking en aan alle zwemmers voor hun bijzondere verhalen.” – Jan Joost Luitse, eigenaar Food Jazz & DJ’s.  

 

Wat gaat 2023 ons brengen? 

Op dit moment zijn we druk bezig met het vormgeven van de plannen en ideeën voor 2023. Houd onze website in de gaten of schrijf je in via onderstaande button. Zo ben je als eerste op de hoogte van ACS2023 én kun je jezelf inschrijven tegen een gereduceerd tarief. 

 

Registreer jezelf