ACS wetsuit


Wanneer je open water zwemt is het belangrijk de juiste kleding te dragen. Speciaal voor de Amsterdam City Swim heeft WALLIEN Water Fashion een exclusieve wetsuit ontworpen die jou zeker zal bijstaan tijdens de zwemtocht!

 

Limited Edition ACS wetsuit

Voor zowel schoolslag als borstcrawl zwemmers is dit een heel fijn pak door de pasvorm en het flexibele materiaal. De flexibiliteit wordt verder versterkt door superstretch binnenstof en de strategisch geplaatste naden. Verder bevat de wetsuit een YKK rits met trekkoord en een extra gezekerde sluiting dat zorgt voor een zorgeloze wateractiviteit. En uiteraard zijn deze wetsuits zowel voor mannen en vrouwen beschikbaar in diverse maten. 

  • Kleur: zwart
  • Materiaal: limestone neopreen, superstretch binnenstof, YKK rits
  • Limited Edition ACS, gebrand met het ACS-logo
  • Nu te pre-ordenen
  • € 114,99 incl. BTW


Wanneer draag je een wetsuit?

Afhankelijk van de watertemperatuur en hoe ervaren je bent dien je wel of geen wetsuit te dragen. Hieronder zie je de adviezen.

 

Voor het goede doel

Per wetsuit wordt €25,- gedoneerd aan de Amsterdam City Swim. Ook wordt deze wetsuit zonder winst verkocht en heeft het daardoor een aantrekkelijke prijs. Een vergelijkbaar wetsuit met dezelfde materialen is in de winkel aanzienlijk duurder.

ACS x WALLIEN Wetsuit bestellen?

Wil jij ook deze hippe en duurzame wetsuit waarmee je je optimaal door het water kunt bewegen én tegelijkertijd een extra bijdrage aan ALS levert? Kies voor het ACS x WALLIEN Wetsuit!
De oplage is beperkt dus weer er snel bij.

Koop nu!


Tijdens de ACS warming-up avonden is WALLIEN aanwezig voor uitleg en verkoop van deze wetsuits.
Meer informatie vind je hier