Trainingschema's


Misschien klinkt 2,1 kilometer - of 700 meter voor de junioren - niet heel veel, toch is het verstandig om van tevoren goed te trainen. Zeker omdat we in het open water zwemmen waar we afhankelijker zijn van de omstandigheden. Om ervoor te zorgen dat de afstand niet als een verrassing komt en om de techniek beter onder de knie te hebben, raden wij aan om 3 maanden van tevoren te beginnen met trainen. Zo is je lichaam klaar voor de tocht door de Amsterdamse grachten.

 

Bereid je voor met gratis trainingschema's

De KNZB biedt alle deelnemers van de Amsterdam City Swim 3 maanden gratis toegang tot Mijnzwemcoach. Een online platform voor iedereen die beter wil leren zwemmen. Met Mijnzwemcoach werk je aan je zwemtechniek en kun je verschillende workouts volgen om je eigen techniek te verbeteren. Ook heb je toegang tot 200 trainingschema's op maat. Op die manier kun je jezelf nog beter voorbereiden op de Amsterdam City Swim!

Meer informatie over Mijnzwemcoach vind je hier

 

Wil je ook gebruik maken van 3 maanden Mijnzwemcoach?

Alle zwemmende deelnemers kunnen gebruikmaken van 3 maanden gratis toegang tot Mijnzwemcoach. Mocht je daar gebruik van willen maken, dan kun je dit tijdens je aanmelding aanvinken. Heb je jezelf vóór 1 april aangemeld? Dan heb je op 19 april een e-mail gehad met daarin alsnog de mogelijkheid jezelf aan te melden voor Mijnzwemcoach. 

Deze actie word je aangeboden door de KNZB.

 

 

Open water cursus

De KNZB biedt ook een 6-daagse Open Water cursus aan waarbij je in 6 dagen de ins and outs van open water zwemmen onder de knie krijgt. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan het verbeteren van je zwemcondities en worden er tips gegeven over veiligheid, zwemmen in een groep en navigeren. Met als doel om jou met een veilig gevoel en met de juiste techniek in het open water te laten zwemmen. 
De kosten van deze Open Water cursus bedragen €110,00. Voor Mijnzwemcoach leden (met een lidmaatschap van één jaar) bedraagt het €95,00. Klik voor meer informatie op onderstaande button.


Meer informatie