Laatste vrijwilligersinformatie

Programma #ACS2017

09:00                    Aanvang registratie Amsterdam City Swim for Kids Hermitage Amsterdam

10:00                   Start Amsterdam City Swim for Kids

11:30                   Prijsuitreiking en einde Amsterdam City Swim for Kids

11:00 uur            Marine Etablissement Amsterdam geopend voor deelnemers en gasten Amsterdam City Swim 2017. Ontvangst met koffie, thee en lekkernijen.

12:15 uur            Officiële opening door Bente Feldberg, voorzitter Stichting Amsterdam City Swim en Pieter van den Hoogenband, ambassadeur Amsterdam City Swim.

                              Lunch voor deelnemers en gasten.

13:00 uur            Start prominenten- en wedstrijdwave

13:05 uur            Start overige waves

Vanaf 13:25 uur      Finish eerste deelnemers op de Keizersgracht (kruising Reguliersgracht).           

Vanaf 14:30 uur      Eerste deelnemers retour op MEA

Vanaf 16:30        Dinerbuffet

17:00 uur            Prijsuitreiking en chequeoverhandiging

17:30 uur            Afterparty en Live optredens!     

19.30 uur            Afhalen Goodybags en einde.

 

Legitimatieverplichting

Omdat het Marine Etablissement Amsterdam een defensieterrein is, dient iedereen zich te kunnen legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee. Zonder legitimatie kan de toegang geweigerd worden. Bij de entreepoort heten we je van harte welkom en ontvang je een polsbandje (op zondag). Je wordt vervolgens doorverwezen naar je coördinator in de hospitality-ruimte voor de verdere briefing.

 

Declaratie
Graag vergoeden we de door jou gemaakte reiskosten. Jouw coördinator heeft daartoe op de event-dag een declaratieformulier die je bij hem/haar kunt invullen. Treinkaartjes worden volledig vergoed. Voor reiskosten per auto hanteren we een vergoeding van € 0,19 ct per kilometer. Wanneer je met de auto komt, parkeer dan in de Oosterdok parkeergarage (zie hieronder). Vanaf daar rijden er buspendels naar het MEA, naar de finish en naar de Hermitage voor de ACS for Kids (en retour).
Het MEA kun je ook te voet binnen 10 minuten bereiken. Meld bij je coördinator dat je met de auto bent, dan ontvang je een uitrijdkaart.

Parkeren en bereikbaarheid
Marine Etablissement Amsterdam, Kattenburgerstraat 7, 1018 JA Amsterdam.
LET OP:  Er is op het Marine Etablissement Amsterdam geen parkeergelegenheid voor vrijwilligers. Vanaf de Oosterdok garage vertrekken pendelbussen die deelnemers (op vertoon van je persoonlijke e-ticket) naar het Marine Etablissement Amsterdam brengen. Uiteraard vertrekken er aan het einde van de dag ook weer pendelbussen retour. Kom je met de auto, parkeer dan in de Oosterdok Parkeergarage, dan ontvang je na afloop een uitrijkaart van ons (gooi je inrijkaart niet weg, die heb je bij vertrek nodig!).

Parkeergarage Oosterdok: Oosterdoksstraat 150, 1011 DK , Amsterdam

Openbaar Vervoer
Vanaf centraal station Amsterdam neem je buslijn 48 richting Borneo eiland. Deze bus stopt en vertrekt in de directe omgeving van de hoofdingang van het Marine Etablissement Amsterdam (halte Kattenburgerstraat). Je kunt ook buslijn 22 richting Indische Buurt nemen (halte Kattenburgerplein). Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen tot het MEA.

Door ProRail worden regelmatig spoorvernieuwingen uitgevoerd. Ga goed voorbereid op pad en check je reis vanaf 10 dagen voor vertrek de NS Reisplanner of de NS Xtra app. Kijk kort voor vertrek voor de meest actuele informatie en check ook alvast uw terugreis. 

Fiets
Je kunt jouw fiets parkeren voor het Marine Etablissement Amsterdam in de daarvoor aangegeven vakken. Let op, die fietsenstalling wordt direct na het evenement afgebroken (3 september 19:30 uur). 

Lunch | Diner | Afterparty
We gaan er van uit dat je, voordat je naar de Amsterdam City Swim komt je ontbijt hebt genuttigd.
Wij zorgen voor koffie, thee en drankjes gedurende de dag, een lunchpakket en dinerbuffet aan het einde van de dag tijdens de Afterparty, waar jij als vrijwilliger ook van harte welkom bent (sommigen van jullie zijn dan nog aan het werk, maar dan zorgen we uiteraard voor een diner-pauze!).

 

Goodybags
Ook voor jou is er na afloop een goodybag. Deze kun je afhalen op het MEA bij de registratietent.

 

Kleding
Tommy Hilfiger is onze kledingsponsor en heeft voor alle CREW/vrijwilligers een mooie polo ter beschikking gesteld (die je na afloop mag houden). Je ontvangt deze polo tijdens je briefing (op zaterdag of zondag). De kleur is donkerblauw. Wil je daaronder een (nette) spijkerbroek of een witte broek dragen? Zorg er verder voor dat je comfortabele schoenen draagt. Word je ingezet als hostess, dan hebben we een hostess kleding pakket (deze moet wel weer ingeleverd worden). Ben je toezichthouder, dan ontvang je van ons ook een cap.

 

Je eigen profielpagina

Nieuw dit jaar zijn de vrijwilligerspagina’s op onze website: https://www.amsterdamcityswim.nl/vrijwilligers waarmee je, wanneer je dat zou willen, ook donatiegeld voor Stichting ALS Nederland kunt ophalen!

 

Evaluatie | Foto’s

Na afloop van de Amsterdam City Swim sturen we je een evaluatieformulier toe, waarop we heel graag jullie feedback, verbeterpunten, opmerkingen etc ontvangen. Zo kunnen we samen werken aan een nog betere editie in 2018!
Foto’s van de Amsterdam City Swim staan daags na de swim online op www.amsterdamcityswim.nl