Wave Heroes gezocht


Op zondag 8 september 2024 springen wij in de Amsterdamse grachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Ook willen wij zoveel mogelijk aandacht geven voor de ziekte ALS én de mensen die tegen deze vreselijke ziekte strijden samen met hun dierbare een bijzondere dag laten beleven. 
 
Met die gedachte lanceerden wij in 2022 de Wave Hero campagne. Die voortgezet werd in 2023. En nu ook in 2024!

Iedere wave (shift waarin de zwemmers starten) staat symbool voor één of meerdere mensen die strijden tegen ALS, PLS of PSMA.
Daarom zijn wij op zoek naar Wave Heroes!  

  • Wil jij jezelf aanmelden?
  • Wil jij jouw dierbare die strijdt tegen ALS, PLS of PSMA in het zonnetje zetten door een wave aan hem of haar op te dragen?
  • Wil jij iemand die helaas de strijd heeft verloren eren door hem of haar voor te dragen als Wave Hero?

Aanmelden Wave Hero

Goed om te weten

  • De Wave Heroes worden het ‘gezicht’ van de waves van de Amsterdam City Swim 2024. Zij zijn bijvoorbeeld zichtbaar bij de start en finish en op het eventterrein bij de Wave Hero Wall en in het voortraject op social media en onze website. Ook is het mogelijk om een rol te vervullen tijdens het event (denk bijvoorbeeld aan het omhangen van medailles, aanwezig zijn bij het startschot, etc.)
  • Al Wave Hero geweest in 2022 of 2023? Dan kun je ook dit jaar weer Wave Hero zijn of ieand hiervoor aandragen. Dit kan tot 10 augustus.
  • Bij het aanmelden van jouw Wave Hero willen we je vragen een foto mee te sturen. Dit mag een foto van nu zijn, maar ook uit het verleden. Een foto met andere mensen erop of alleen. Hierbij is het belangrijk dat alle mensen die op de foto staan goedkeuring hebben gegeven voor publicatie, zodat wij de foto rechtenvrij kunnen gebruiken.