Vrijwilligersbijeenkomst

 

Uitnodiging vrijwilligersbijeenkomst 2018

Op 9 september is het zover. Dan springen we met 3100 zwemmers, waarvan 300 kids met begeleiders, het Amsterdamse grachtenwater in met als doel zo veel mogelijk donaties op te halen voor ALS! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; zonder vrijwilligers kunnen wij geen Amsterdam City Swim organiseren!

Speciaal voor onze vrijwilligers en voor geïnteresseerden organiseert de Amsterdam City Swim op dinsdagavond 12 juni een vrijwilligersbijeenkomst. Waternet heeft haar congreszaal speciaal voor deze gelegenheid tot onze beschikking gesteld! Een geweldige ruimte met een prachtig uitzicht op de stad Amsterdam.

 

Tijdens deze avond lichten we de verschillende vrijwilligersfuncties toe, hebben we diverse gastsprekers die iets over de vrijwilligerstaken komen vertellen, vertellen we je meer over de zevende editie, houden we een interactieve sessie (zodat je als vrijwilliger ook aan het woord komt), sluiten we af met een leuke activiteit en heb je de mogelijkheid om je nog aan te melden of je voorkeur van functie aan ons door te geven!

 

Je bent op 12 juni van harte welkom op het hoofdkantoor van Waternet.

18.30 – 19.00     Ontvangst (receptie) en registratie met broodjes en drankjes

19.00 – 19.05     Welkom en ‘’Waarom’’ door Waternet en bestuur Stichting Amsterdam City Swim

19.05 – 19.45     Presentaties van o.a. Bestuur ACS, Stichting ALS, Waternet en O’ Seven.

19.45 – 20.15     Interactieve sessie + activiteit

20.15 – 21.00     Borrel + inschrijven. Tijdens de borrel is er alle ruimte om vragen te stellen, jezelf in te schrijven als vrijwilliger, maar ook om informeel nog eens na te praten en vooruit te blikken op de zevende editie van de Amsterdam City Swim.

 

Heb jij collega’s, vrienden of familie die wellicht ook een handje willen helpen? Ook zij zijn van harte welkom op onze vrijwilligersbijeenkomst! Graag ontvangen wij je aanmelding, uiterlijk 10 juni, via onderstaand mailadres.

Wij hopen je dinsdagavond 12 juni te mogen ontvangen! Heb je nog vragen? Stuur ons dan even een mailtje via vrijwiliger@amsterdamcityswim.nl

 

Met sportieve groet,

Bestuur en Organisatie Amsterdam City Swim