€660 264%
Raised from €250

Ik zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 8 september doe ik mee aan de Amsterdam City Swim om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Mijn moeder was een actief persoon, ging graag op reis, werkte met veel plezier in de kinderopvang, hielp mee aan verschillende vrijwilligersprojecten en had het fijn met familie en vrienden. Kortom ze genoot volop van het leven.

Op 58 jarige leeftijd overleed mijn moeder aan ALS. In 2,5 jaar tijd is ze hard achteruit gegaan. Toch probeerde mijn moeder tijdens de ziekte positief te blijven en van de kleine dingen te genieten. Ook probeerde ze mee te werken aan het vinden van een medicijn. Zo niet voor haar zelf, dan wel voor een ander. Ze haalde eerder zelf geld op voor stichting ALS en werkte mee aan een medicijn studie.

Als dochter vind ik het verschrikkelijk
moeilijk mijn moeder elke dag weer te moeten missen. Op 8 September zwem ik samen met mijn lieve vriendinnen voor wat mijn moeder belangrijk vond. Wij zwemmen in de hoop dat minder families en naasten door toedoen van deze ziekte iemand moeten missen. Help jij ons mee?