€25 10%
Raised from €250

Ik zwem mee in de Amsterdamse grachten om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 8 september doe ik mee aan de Amsterdam City Swim om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Help je mee? 

Amsterdam gezien vanuit de gracht was een onvergetelijke ervaring. We stappen 's ochtends in alle vroegte vanuit Bathmen in de auto naar Amsterdam, daar hijs je je in je suit, krijg je een badmuts met nummer en starten we allen in dezelfde wave om samen naar de finish te zwemmen. Als je niet meezwemt maak je er toch gewoon samen met ons een onvergetelijke dag van door met ons mee te lopen en zo de strijd tegen ALS te steunen.

Met als doel geld voor de dodelijke ziekte ALS op te halen. ALS neemt namelijk beetje bij beetje al je spierkracht weg, net zolang tot ook je hart het niet meer doet of je geen adem meer kunt halen. Geld voor onderzoek is hard nodig omdat er nog geen behandeling gevonden is. www.amsterdamcityswim.nl

Vorig jaar zwom ik met mijn Bathmense vriendinnen Lisette en Manuela. Lisette is initiatiefnemer, zij heeft ALS van dichtbij meegemaakt. Zij doen dit al voor de derde keer! 

Help ons dit voor íedereen een onvergetelijke dag te maken! ♥