€ 1.940
Opgehaald

Business Teams

Business deelname is voor ieder (MKB)bedrijf die samen met haar collega's of zakelijke partners mee willen doen aan Amsterdam City Swim op zondag 8 september 2024.

Amsterdam City Swim Business Team pakket:

  • Je eigen teampagina met logovermelding.
  • Met het inschrijfgeld worden de faciliteiten op het event bekostigd. Als Business Team draag je een steentje bij aan dit mooie event.
  • Iedere zwemmer vragen we zich in te zetten om het streefbedrag van € 250,- aan donatiegeld op te halen. Als businessteam is het ook mogelijk om hier een teameffort van te maken.
  • Het is mogelijk om in het systeem meteen af te rekenen (IDEAL of creditcard) of te kiezen voor 'later betalen'. Je ontvangt bij alle twee de opties een factuur, deze kun je aftrekken van de belasting. Kies je voor 'later betalen' dan dien je de factuur voor vrijdag 7 september 2024 betaald te hebben.
  • De bedrijfspagina wordt beheerd door de bedrijfscaptain. De bedrijfscaptain kan de tekst wijzigen, foto’s uploaden en donaties inzien. Hij/zij hoeft zelf niet mee te zwemmen.

Inschrijven
De kosten voor dit pakket is per persoon € 275,- (excl. btw). Er is geen maximaal aantal zwemmers. Je kunt bij het aanmelden zelf het gewenste aantal deelnemers invullen. Daarna ontvang je een e-mail met daarin een unieke URL die gedeeld kan worden met de zwemmers waarmee zij zich kosteloos kunnen aanmelden.
Wil je na aanmelding met meer zwemmers meedoen? Als er nog plek is dan is dat altijd mogelijk, stuur ons een e-mail en wij kunnen het aantal tickets ophogen.

Wat krijgt iedere zwemmer?

Andere zakelijke mogelijkheden
Wil je met meer mensen meezwemmen of meer zichtbaar zijn met je bedrijf?
Word dan Wave Sponsor (10 deelnemers of meer). Op de pagina Sponsoring vind je meer informatie.

 

€ 480
€ 50
€ 50
€ 50
€ 30