€713 95%
Raised from €750

Wij zwemmen mee om geld op te halen voor ALS

Wij zijn drie meiden van 20 jaar oud die elkaar al héél lang kennen. Het begon allemaal op het zwembad toen we nog drie kleine fanatieke zwemmers waren. Door de jaren heen zijn we vriendinnen geworden bij de zwemvereniging. Samen trainen, wedstrijden zwemmen, en elkaar uitdagen bracht ons dichter bij elkaar. Maar zoals bij alles, kwam er een punt waarop onze wegen scheidden. Eén van ons vertrok naar een andere zwemvereniging, een ander stopte met zwemmen en de derde bleef nog een tijdje doorgaan. 

Ondanks dat we elkaar minder zagen, bleven we in contact. En één ding is altijd hetzelfde gebleven onze liefde voor zwemmen. Niet meer op het niveau van vroeger, maar het plezier zit er nog steeds in. En toen kwam de Amsterdam City Swim op ons pad, een kans om weer samen te zwemmen en tegelijkertijd geld in te zamelen voor ALS. 

Het wordt een uitdaging, vooral omdat we buiten het zwembad nog weinig ervaring hebben. Maar dat schrikt ons niet af. Samen gaan we hard trainen, zowel in het zwembad als daarbuiten, en we kijken er enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan! 

Jullie steun en donaties betekenen ontzettend veel voor ons. Het motiveert ons nog meer om ons uiterste best te doen en bij te dragen aan dit belangrijke doel. Dus als je ons wilt steunen, zouden we dat enorm waarderen!