Samenwerking WALLIEN x ACS

04 Jul 2022 14.36

WALLIEN Water fashion brengt Limited Edition ACS uitrusting op de markt!

Wat hebben WALLIEN Water Fashion en Amsterdam City Swim gemeen? Beiden begeven we ons in het water en staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Waarbij WALLIEN duurzame en hippe zwemuitrustingen produceert en ACS zich focust op een duurzame zorg en onderzoek naar de ziekte ALS.

Deze krachten zijn gebundeld, met als resultaat een Limited Edition ACS Wetsuit! Olivier Wallien, CEO van WALLIEN, deelt bevlogen zijn verhaal: ‘Speciaal voor het bijzondere zwemevent Amsterdam City Swim zijn we naar de tekentafel gegaan om een passende wetsuit te ontwerpen. Met als resultaat een prettige én duurzame wetsuit, gemaakt van limestone neopreen, zonder winstoogmerk en mét financiële bijdrage voor ACS’. Er is speciaal gekozen voor limestone neopreen, een grondstof dat gemaakt is van kalksteen en nog warmer en flexibeler is dan andere materialen. Ideaal dus voor open water zwemmers!

Open water suit

Olivier vervolgt zijn verhaal: ‘Ook hebben we gekeken naar het ideale model waarbij we zijn uitgekomen bij een openwater-variant suit. Voor zowel schoolslag als borstcrawl zwemmers is dit een heel fijn pak door de pasvorm en het flexibele materiaal. De flexibiliteit wordt verder versterkt door superstretch binnenstof en de strategisch geplaatste naden. Een YKK rits met trekkoord en extra gezekerde sluiting zorgen voor onbezorgde wateractiviteit. En uiteraard is er een model voor mannen en vrouwen beschikbaar in diverse maten.’

  • Kleur: zwart
  • Materiaal: limestone neopreen, superstretch binnenstof, YKK rits
  • Limited Edition ACS, gebrand met het ACS-logo
  • € 114,99 incl. BTW


 


Voor het goede doel

Per wetsuit wordt €25,- gedoneerd aan Amsterdam City Swim. Ook wordt dit wetsuit zonder winst verkocht en heeft daardoor een zeer aantrekkelijke prijs. Een vergelijkbaar wetsuit met dezelfde materialen is in de winkel aanzienlijk duurder.

ACS x WALLIEN Wetsuit bestellen?

Wil jij ook dit hippe en duurzame wetsuit waarmee je je optimaal door het water kunt bewegen én tegelijkertijd een bijdrage aan het goede doel levert? Kies voor het ACS x WALLIEN Wetsuit! De oplage is beperkt dus weer er snel bij!

Koop nu