Exclusief 3 maanden toegang tot Mijnzwemcoach van de KNZB!

19 apr 2022 10.58

De KNZB biedt alle deelnemers van de Amsterdam City Swim 3 maanden gratis toegang tot Mijnzwemcoach. Een online platform voor iedereen die beter wil leren zwemmen. Met Mijnzwemcoach werk je aan je zwemtechniek en kun je verschillende workouts volgen om je eigen techniek te verbeteren. Ook heb je toegang tot 200 trainingschema's op maat. Op die manier kun je jezelf nog beter voorbereiden op de Amsterdam City Swim!

 

Wil jij ook gratis gebruik maken van 3 maanden Mijnzwemcoach?

Alle zwemmende deelnemers kunnen gebruikmaken van 3 maanden gratis toegang tot Mijnzwemcoach. Mocht je daar gebruik van willen maken, dan kun je dit tijdens je aanmelding aanvinken en vind je de kortingscode in je bevestigingsmail. Heb je jezelf vóór 1 april aangemeld? Dan heb je op 19 april een e-mail gehad met daarin alsnog de mogelijkheid jezelf aan te melden voor Mijnzwemcoach. 

Inschrijven: www.amsterdamcityswim.nl/doe-mee

 

Open water cursus

De KNZB biedt ook een 6-daagse Open Water cursus aan waarbij je in 6 dagen de ins and outs van open water zwemmen onder de knie krijgt. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan het verbeteren van je zwemcondities en worden er tips gegeven over veiligheid, zwemmen in een groep en navigeren. Met als doel om jou met een veilig gevoel en met de juiste techniek in het open water te laten zwemmen. 
De kosten van deze Open Water cursus bedragen €110,00. Voor Mijnzwemcoach leden (met een lidmaatschap van één jaar) bedraagt het €95,00. Klik voor meer informatie op onderstaande button.


Meer informatie