Normal da217aaad63a600e359f6dbc4a7d17e91ee58e5e
Progress bg
€ 135 33%
Opgehaald van totaal € 400

Ik ben wavemaker en zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen tegen de dodelijke spierziekte ALS. Ik heb als geestelijk verzorger/predikant al een paar keer met mensen met ALS opgetrokken.
En heb hen uiteindelijk aan de dood verloren. Dat deed zeer. Maakt een onuitwisbare indruk.Ook de mooie en goede en ontroerende momenten samen. Uiteindelijk sta je machteloos tegenover het voortschrijdende proces van verlamming. Toevallig kan ik wel goed zwemmen en in dit geval kan dat wel helpen om geld in te zamelen. Ik ga trainen! Doen jullie mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster