Normal ab87d58bfb48843213e652abe6bd0421289a1bb7
Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zwem mee tegen ALS!

Op zondag 6 september 2020 spring ik samen met duizenden helden de Amsterdamse grachten in om geld op te halen voor de zenuw-spierziekte ALS. Mijn motivatie is nog steeds om deze ziekte uit de wereld te helpen!

ALS is een oneerlijk gevecht en geeft een nutteloze lijdensweg. Door onderzoek te doen naar de oorzaken gaat er hopelijk ooit een oplossing komen. Daar wil ik graag weer geld voor in zamelen!

Vorig jaar was de Swim heel bijzonder. De saamhorigheid, de supporters aan de kant, de sportieve uitdaging in de grachten, de emoties om allemaal voor hetzelfde doel te zwemmen, iedereen met een eigen verhaal rondom ALS en natuurlijk met onze lieve papa in gedachten.  Dit jaar ga ik dat weer doen, en nu met een groter clubje dat zich allemaal in zet voor dit goede doel! 

Help je ons mee in de strijd? Steunen kan natuurlijk door ons aan te moedigen maar natuurlijk ook door geld te doneren!

Bedankt!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster