Afgesloten
€ 300 75%
Opgehaald van totaal € 400

Ik ben wavemaker en zwem mee om geld op te halen voor ALS!

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Bij mijn lijn lieve oom Bas is dit jammer genoeg vastgesteld. Bas, een levensgenieter in hart en nieren! Samen met ons team gaan we op zondag 28 augustus zwemmen om zoveel mogelijk geld op de kunnen halen voor onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Ik vraag dan ook van jullie om te doneren en dit hoeft zeker geen groot bedrag te zijn want alle kleine beetjes helpen!

Mon oncle Bas est touché par la maladie ALS. Le 29 aout je vais nager dans les canaux de Amsterdam avec ma famille pour collecter des fonds pour la maladie ALS organisée pour la recherche. ça s'appelle "swim to fight ALS". Je peux vous demander un soutien sous forme de un don. Cela ne doit pas etre une montant important puisque chaque geste compte!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster