Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

Geld ophalen voor onderzoek naar ALS!

Op mijn verjaardag, zondag 29 augustus 2021, spring ik de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS.

Zelf heb ik meerdere familieleden die ALS hebben gehad en daarom heb ik ook in het verleden meegedaan aan onderzoek in het UMC Utrecht naar familiare ALS. De uitslag is voor mij onbekend gebleven.

 *******

On my birthday, Sunday 29th of August 2021, I will participate in the Amsterdam City Swim to raise as much money as possible for research on the deadly disease ALS.

I have had multiple family members with ALS and because of that I have participated in the past in research by the UMC Utrecht on familial ALS. The results have not been shared with me.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster