Progress bg
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 400

Ik zeg joejoe tegen ALS

Zondag 6 september 2020 ga ik mee doen aan de Amsterdam City Swim om geld in te zamelen voor ALS. ALS is een dodelijke zenuw-spierziekte en komt in Nederland bij 1500 personen voor. Jaarlijks komen er helaas 500 patiënten bij en overlijden ongeveer 500 personen aan de gevolgen van deze ziekte. De oorzaak van ALS is onbekend en een geneesmiddel is niet voorhanden.

Ik zwem voor Sanny, de moeder van mijn beste vriendinnetje Mylan. Naast dat ik er emotioneel zoveel mogelijk voor Mylan en haar familie probeer te zijn, wil ik ook d.m.v. dit initiatief mijn steentje bijdragen.

Zou je mij willen helpen met een donatie? Ik en vele anderen waarderen alle mogelijke donaties. Super bedankt <3

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster