Afgesloten
€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 4.000

Zwem ALS de wereld uit!!!

ALS is NOT INCURABLE, it is UNDERFUNDED.

Afgelopen september is bij mijn lieve mama de diagnose ALS gesteld.

De luxe om nog lang een mama te hebben is er dus niet meer. Ik raak mijn mama kwijt. Het is onvoorstelbaar en heel eng. Hoe oneerlijk is het dat ze niet gelukkig oud mag worden? Dat haar eigen lichaam haar steeds meer gevangen neemt en daarna in de steek laat? Dat ze mij niet kan zien groeien, ze mijn kinderen later niet kan zien, ze zo'n belangrijk groot deel van mijn leven gaat missen? Hoe oneerlijk is het dat ik straks geen moeder meer heb, omdat ALS voor de overheid en farmacie niet interessant genoeg is om te investeren in de zoektocht naar een geneesmiddel?

Elke seconde die ik nu nog met haar heb is goud waard, dat realiseer ik me heel goed.
Op mijn negentiende geniet ik van het feit dat ze er nog is met alles wat ik in mij heb.

Voor mama en voor alle andere sterke mensen met ALS zwem ik op zondag 6 september 2020 met duizenden twee kilometer door de Amsterdamse grachten om geld op te halen voor deze slopende zenuw-spierziekte.

Help jij mee met het verslaan van deze verschikkelijke ziekte door mij te steunen? Doneer dan alsjeblieft, elk bedrag wordt intens gewaardeerd. Ik ben je heel erg dankbaar!!! (en mijn familie, vrienden en mijn "heilige moeder der moeders in de gloria tot in de eeuwigheid amen" ook, zoals ze zichzelf altijd heeft genoemd hahah :))

Mylan Rosa

https://www.als.nl/wat-is-als/

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster