Afgesloten
€ 390 97%
Opgehaald van totaal € 400

Ik mag eindelijk meedoen!!!

Op maandag 12 april 2021 werd ik eindelijk 10 jaar. Een dag waar ik al jaren naar uit kijk. Dat betekent namelijk dat ik eindelijk mag meezwemmen met de Amsterdam City Swim.

Als sinds mijn moeder meezwemt wil ik dolgraag ook geld ophalen voor het goede doel. ALS is een vreselijke ziekte en de oom van mijn moeder heeft die ziekte. Toen ik hoorde dat mama door de grachten zwemt om geld op te halen dacht ik: "Dat wil ik ook." Mama zei eerst dat ik mijn zwemdiploma's moest halen. Die heb ik allemaal gehaald. Maar toen bleek ook dat je 10 jaar oud moet zijn om mee te mogen doen.

En gelukkig ben ik nu 10 jaar geworden!!! Eindelijk mag ik meedoen op 29 augustus. Ik ga met mooi weer heel hard trainen met mijn moeder samen om goed te kunnen zwemmen in de grachten.

Ik hoop heel veel geld op te halen voor ALS. Want het is een ziekte waar een medicijn voor gevonden moet worden. 

Als je een donatie (en een berichtje) achterlaat wordt ik heel erg blij. En de mensen met ALS ook ;-)

 

Groetjes,


Pepijn

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster