Progress bg
€ 1.195 298%
Opgehaald van totaal € 400

Doneren mag vanaf nu!

Op zondag 29 augustus 2021 spring ik samen met vele andere mijn oude vertrouwde Amsterdamse grachten in om geld op te halen voor de zenuw-spierziekte ALS. Voor de negende keer (waarvan er twee niet doorgingen) zal ik mijn best gaan doen om ondanks mijn eigen PLS diagnose weer deze 2 kilometer te overbruggen. Dat komt vast goed in de wetenschap dat velen mijn mede-patienten zullen ondersteunen met donaties!

Zie voor een mooi filmpje van een paar jaar geleden: https://www.telegraaf.nl/gesponsord/2509187/mijn-ziekte-heeft-ook-een-mooie-kant

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Maak een poster