Doe mee!


 

Wil jij je inzetten en tegelijkertijd meevechten tegen de spierziekte ALS? Zwem dan met ons mee tijdens het 10e jaar van de Amsterdam City Swim op zondag 28 augustus 2022. Samen met 3000 andere zwemmers leggen we een parcours van 2 kilometer af, dwars door onze mooie hoofdstad, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig. Zwem dus ook mee en lever op een unieke manier een bijdrage aan de strijd tegen ALS!

 

Deelname mogelijkheden

De Amsterdam City Swim is voor iedereen die Stichting ALS een hart onder de riem wil steken. En het komt heel goed uit als je van zwemmen houdt! Of je nou mee wilt doen om samen nieuwe herinneringen te maken, ter nagedachtenis van een dierbare, omdat je een recordtijd wilt neerzetten óf omdat je benieuwd bent naar de beleving van het zwemmen door de grachten! Het maakt niet uit om welke reden je zwemt. Iedereen is welkom vanaf 10 jaar oud.


Let op, aanmelden kan tot 15 augustus 2022. Daarna is het helaas niet meer mogelijk je op te geven voor het zwemmen. 


▸ Particulier

Iedereen die (tijdens het evenement) 15 jaar of ouder is, kan meezwemmen. Het parcours van 2 kilometer voert je door de historische grachten van onze hoofdstad. Meezwemmen kan individueel, met vrienden, familie, collega's of andere dierbaren. Je kunt een team aanmaken om samen met jouw groep het water in te springen en om samen donaties te werven. Ben je ALS-patiënt? Uiteraard kun je ook meezwemmen. Dit kan geheel zelfstandig of met passende hulpmiddelen. Ga voor meer informatie over hoe je als patiënt deel kunt nemen naar deze pagina. ALS-patiënten hoeven geen inschrijfgeld te betalen.
Nieuw dit jaar is onze exclusieve actie voor studenten. Lees hier de voorwaarden.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om je gelijk aan te melden.

Particulier

 

▸ Junior

Als je tijdens het evenement tussen de 10 en 15 jaar oud bent, kun je meezwemmen als junior. Samen met alle andere junioren zwem je een parcours van 700 meter door de grachten. En dat doe je niet alleen: je vader, moeder, oom, grote broer of iemand anders die 18 jaar of ouder is, zwemt met je mee. Ook kun je een team aanmaken om samen met jouw vrienden het water in te springen en om samen donaties te werven. Ben je 15 jaar oud en wil je liever al het parcours van 2 kilometer zwemmen? Zwem dan mee als particulier.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over een deelname als junior of om je gelijk aan te melden.

Junior 

 

▸ Zakelijke mogelijkheden

Wil je samen met jouw collega's of zakenpartners deelnemen aan de Amsterdam City Swim? Als bedrijf zijn er meerdere mogelijkheden om deel te nemen aan de Amsterdam City Swim.

  • Business-Teams: 4 tot en met 8 zwemmers
  • Wave-Sponsor: vanaf 10 zwemmers

Voor beide opties zijn er vele mogelijkheden beschikbaar met leuke voordelen voor medewerkers en relaties. Daarnaast is jouw bedrijf zichtbaar in onze uitingen binnen de communicatie en tijdens het evenement. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Business

Wave-sponsor

 

▸ Vrijwilliger

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Maar liever op de kade dan in het water? Maak dan het verschil en meld je aan als vrijwilliger bij de Amsterdam City Swim. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; jij bent onmisbaar! Er zijn veel verschillende functies beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor finish begeleider, runner of toezichthouder bij het water. Maar er zijn ook functies binnen de hospitality en bij de EHBO post. Daarnaast heb je de mogelijkheid jezelf te laten sponsoren om ook donatiegelden op te kunnen halen.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om je gelijk aan te melden.

Vrijwilliger

 

▸ Deelnemen als patiënt

De Amsterdam City Swim zet zichzelf in om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Maar óók voor een dag waarop we samen nieuwe herinneringen kunnen maken en kunnen genieten van elkaars aanwezigheid. Juist voor ALS-patiënten, de echte VIP’S (very important patients) van dit event, en hun dierbaren willen wij deze dag extra speciaal maken. Daarom biedt de Amsterdam City Swim patiënten de mogelijkheid om het water in te gaan, met of zonder hulpmiddelen. Wil jij meer weten?

Klik dan snel op onderstaande button.

Patiënten informatie

 

▸ Aanwezig als bezoeker

Uiteraard kun je ook als bezoeker aanwezig zijn tijdens ACS2022. Om jouw vrienden en familie aan te moedigen en natuurlijk om de sfeer te proeven en te genieten. Dit jaar is het mogelijk entreetickets te kopen als bezoeker. Een entreeticket geeft toegang tot het Marineterrein waar de zwemmers finishen en de afterparty plaatsvindt. Gedurende de dag kun je gebruikmaken van de hospitality op het terrein. Later maken we hier meer informatie over bekend.