€ 0 0%
Opgehaald van totaal € 1.000

Ik zwem mee om geld op te halen voor ALS!

ALS is een verschrikkelijke ziekte die het leven van duizenden mensen wereldwijd verwoest. Mensen met ALS hebben vaak te maken met progressieve verlamming en kunnen uiteindelijk niet meer spreken, eten of ademen zonder hulp. Er is momenteel geen genezing voor deze ziekte en de levensverwachting van patiënten is slechts enkele jaren.

Door onze deelname aan de Amsterdam City Swim en geld op te halen voor de strijd tegen ALS, kunnen wij een verschil maken in de levens van mensen die door deze ziekte zijn getroffen. Je kunt hiermee bijdragen aan de financiering van onderzoek naar een genezing en ondersteuning bieden aan patiënten en hun families.

Bovendien is de Amsterdam City Swim een geweldige manier om betrokken te raken bij de gemeenschap en samen te werken aan een belangrijke oorzaak. Het zwemmen door de grachten van Amsterdam is een unieke ervaring en het gevoel van prestatie dat je krijgt als je de finish bereikt, is onbeschrijfelijk.

Dus, als je wilt bijdragen aan de strijd tegen ALS en een geweldige ervaring wilt hebben, steun ons of doe zelf mee aan de city swim. Laten we samen zwemmen en geld inzamelen voor deze belangrijke zaak!