Locatie en route


 

Locatie

De Amsterdam City Swim vindt plaats op het Marineterrein in Amsterdam, ook wel afgekort als MEA. 
Het MEA is het centrale punt van het zwemevent. Alle deelnemers verzamelen op het MEA voordat ze het water in kunnen. Daar vindt de registratie plaats en kan iedereen zich omkleden en persoonlijke spullen opbergen. Vanaf het MEA worden alle zwemmers met speciale bussen naar de start op de Keizersgracht gebracht. Vanwaar de zwemtocht terug naar het MEA gestart wordt. Na de finish is de gelegenheid te douchen en jezelf om te kleden om vervolgens te kunnen genieten van de cheque overhandiging en de afterparty.
Het MEA is enkel toegankelijk voor deelnemers of bezoekers met een entreeticket.


Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam


Route

Nieuw dit jaar is de route! Want speciaal vanwege ons jubileumjaar starten we dit jaar andersom. We verzamelen op het MEA, gaan met bussen naar de Keizersgracht en eindigen we weer gezamenlijk op het MEA. Wij vinden het een prachtige afsluiting van het evenement om op één centrale plek te verzamelen en te genieten van onze prestaties en vooral ook van elkaar.

Het startschot luidt aan de Keizergracht ter hoogte van nummer 663, waarna we gezamenlijk door de grachten richting het MEA zwemmen. Daar worden alle zwemmers grootst onthaald door alle deelnemers en het publiek waarna we gezamenlijk kunnen proosten op het jubileumjaar én het leven. Om samen nieuwe mooie herinneringen te maken of ze te herdenken.

 

Belangrijk: het is niet mogelijk te starten zonder registratiebewijs.
Wij willen benadrukken dat, ondanks de start aan de Keizersgracht zal zijn, alle zwemmers eerst naar het MEA moeten komen. Daar vindt de registratie plaats en is de gelegenheid jezelf om te kleden en spullen op te bergen. Vervolgens worden alle zwemmers met speciale bussen naar de Keizersgracht gebracht om te starten.