#natpakvoorALS


Zondag 29 augustus hebben wij ontzettend veel mooie acties voorbij zien komen. Zowel in teamverband als individueel haalden honderden deelnemers verspreid over heel Nederland een nat pak om alsnog geld in te kunnen zamelen voor Stichting ALS.

Wij nemen je graag mee naar deze mooie dag. Bekijk hieronder de aftermovie. 

 

 

 

#natpakvoorALS

Amsterdam City Swim riep heel Nederland op om op zondag 29 augustus een nat pak te halen voor Stichting ALS. Doordat Amsterdam City Swim wederom niet door kon gaan door corona, is de alternatieve actie #natpakvoorALS in het leven geroepen. Met deze actie werd je uitgedaagd een nat pak te halen in jouw eigen omgeving. Door te springen in het zwembad, rivier, sloot, badkuip of vijver in de tuin. Door een watergevecht in de achteruin te houden of door een emmer vol water over jezelf heen te gooien. Of zelfs door alsnog de oorspronkelijke 2 kilometer te zwemmen. En of je dit allen doet of in teamverband, dat maakt niet uit. Als je er maar geld mee op kon halen voor Stichting ALS. Want het doel van Amsterdam City Swim bleef als paal boven water staan: ALS moet de wereld uit.

 

 

€538.187,-

Op zondag 29 augustus was het zover, honderden mensen haalden verspreid over heel Nederland een nat pak om geld op te halen voor Stichting ALS. Met een onverwacht mooi eindresultaat, want er werd aan het eind van de middag een cheque van €583.187,- overhandigd aan Stichting ALS Nederland. 

Het ophalen van donaties is echter nog niet voorbij. Je kunt tot 1 oktober een donatie doen via onderstaande button. Iedere euro is meer dan welkom, want alleen is  dan noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS mogelijk. 

 

Doneer hier