London City Swim nodigt ACS deelnemers uit!

Langzaam daalt het besef van de afgelaste Amsterdam City Swim in. Het werd een weekend met een bijzonder chequemoment, een gevoel van saamhorigheid en de drive bij veel deelnemers om door te gaan met de strijd tegen ALS en volgend jaar weer deel te nemen aan de Amsterdam City Swim. We zijn jullie dankbaar voor het begrip en de steun die er getoond is. Samen tegen ALS werd het motto van afgelopen zondag.

Intussen gaan wij door met de strijd tegen ALS. Naast de Amsterdam City Swim organiseert de Stichting International City Swims op 21 september a.s. de LONDON CITY SWIM. De organisatie nodigt alle deelnemers van de Amsterdam City Swim als hun gast uit om deel te nemen in LONDON! De Swim is toegankelijk vanaf 14 jaar en heeft een 500 meter parcours, die je 4 keer mag afleggen (maar ook 1 keer). Voor alle ACS deelnemers is deelname gratis en is er geen donatie-inspanningsverplichting. Hoewel we natuurlijk hopen dat er ook in Londen zoveel mogelijk donatiegeld voor de MND Association en Stephen Hawking Foundation wordt opgehaald, waardoor we internationaal ook stappen kunnen maken. Dat is en blijft ons doel.

Twijfelde je al die tijd al om ook in het diepe te springen voor ALS in Londen? Dan is dit nu je kans! Je reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Registreer je vandaag nog, er zijn 200 gratis plaatsen beschikbaar. Nb: de uitnodiging voor de LONDON City Swim is niet bedoeld als compensatie voor de geannuleerde Amsterdam City Swim.

Hoe schrijf ik me in?
Klik hier en registreer vandaag als individueel of met je team. Houd je wave-en startnummer van ACS2018 bij de hand, deze wordt bij je registratie gevraagd.

Kijk voor meer informatie op www.londoncityswim.nl