Nieuws over de afgelaste #ACS2018

Nieuws over de afgelaste Amsterdam City Swim 2018

Ruim 4 maanden geleden stonden we met z’n allen in de startblokken voor de 7e editie van de Amsterdam City Swim. Het evenement werd op het laatste moment afgelast. Het water voldeed helaas niet aan de zwemwaternorm, waardoor de gezondheid van de deelnemers in gevaar kon komen. In de afgelopen periode heeft de organisatie niet stilgezeten.

En nu is er nieuws. De verzekeraar heeft ons laten weten dat de gemaakte kosten voor de organisatie deels onder de dekking van de verzekering vallen. Hierdoor kan de organisatie haar deelnemers en fan-arrangementhouders de optie bieden om hun betaalde inschrijfgeld terug te ontvangen. Men kan er ook voor kiezen het inschrijfgeld aan Stichting ALS Nederland te doneren of het inschrijfgeld te gebruiken voor een verzekerde deelname in 2019. Reageert men niet voor 15 maart, dan vervalt het keuzerecht en ontvangt men sowieso het inschrijfgeld retour.

De Amsterdam City Swim 2019 vindt op 8 september 2019 plaats. De inschrijving hiervoor opent begin april. Alle deelnemers en arrangementhouders ontvangen een persoonlijke nieuwsbrief met meer informatie.
De organisatie en het bestuur van de Stichting Amsterdam City Swim is met veel enthousiasme en vertrouwen bezig met de organisatie van de 8e editie en is, ondanks de teleurstelling van het niet kunnen zwemmen afgelopen editie, blij met de afhandeling.

Kijk ook bij de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.