ACS warming-up avond


 

ACS warming-up

Ook dit jaar organiseren wij meerdere avonden waarbij je in het bijzijn van professionals vrij kunt oefenen in het open water. Hierbij is de gelegenheid om vragen te stellen, tips en tricks te ontvangen en natuurlijk om andere wavemakers te ontmoeten. Uiteraard al in de grachten van Amsterdam, bij roeivereniging RIC Amsterdam

Op maandag 8 en 15 augustus is Ferry Weertman aanwezig om jou te helpen om jouw zwemtechniek te verbeteren!

 

Doel van de ACS warming-up avonden

Tijdens de ACS warming-up avonden helpen we jou om jouw zwemtechniek te verbeteren. Vanaf de kade hebben de professionals goed zicht op jouw zwemtechniek en er is zelf een speciale 'pitstraat' ingericht waarbij ze extra aandacht kunnen geven aan jouw zwemtechniek.

 

Een pitstraat?

De techniek Pitstraat is een nieuw concept van Personal Swimming. Waarbij er tijdens de trainingen een speciale zwembaan is gereserveerd als pitstraat. Hier kun je als zwemmer doorheen zwemmen, om aan het einde van de baan een aantal focus- en verbeterpunten mee te krijgen. Dit kun je vervolgens zelf weer gaan toepassen om eventueel later nog eens door de pitstraat te zwemmen. In een korte tijd krijg je dus een aantal tips en focuspunten mee waarmee je zelf vervolgens aan de slag kunt. Daarnaast is dit ook een perfect moment om al jouw vragen te stellen over de verschillende zwemtechnieken.

 

 

Data en tijden

Op onderstaande dagen kun je deelnemen aan een ACS warming-up avond.

  • Maandag 11 juli - is geweest
  • Maandag 25 juli - is geweest
  • Maandag 8 augustus
  • Maandag 15 augustus

Op deze avonden zijn diverse tijdsloten beschikbaar.

 

Wil jij deelnemen aan één of meerdere warming-up avonden?

We verwelkomen je natuurlijk graag! Wel dien je jezelf van tevoren aan te melden op jouw gewenste dag(en) en tijdslot. Zonder reservering is een deelname helaas niet mogelijk.

Een deelname aan een trainingsavond kost €10,00 per tijdslot per persoon. Dit is inclusief een verfrissend drankje.
Om jezelf aan te melden kun je hieronder tickets aanschaffen. De reservering kun je zonder betaling maken. Op locatie dient de betaling te worden voldaan. Let op, dit kan enkel met PIN. 

Wave-sponsoren kunnen eenmalig gratis deelnemen aan een ACS warming-up avond. Ook als wave-sponsor kun je hieronder jouw dag en tijdslot reserveren.

Toegankelijk vanaf 15 jaar. Let op, vol = vol.

 

Praktische informatie


Betalen aan de deur
Een deelname kost €10,- per persoon per tijdslot. Je kunt dit bedrag enkel voldoen bij de aanvang. Dit kan enkel met PIN afgerekend worden.

Aanwezig

Je bent een halfuur voor de start van jouw tijdslot welkom om jezelf aan te melden en om te kleden in de daarvoor gefaciliteerde kleedkamers van RIC Amsterdam. Zorg ervoor dat je 5 minuten voor aanvang klaar staat om het water in te kunnen. Zo kun je optimaal gebruik maken van jouw tijdslot. 

Kleedkamers
Bij RIC Amsterdam kunnen we gebruik maken van hun faciliteiten. Zoals de kleedkamers en toiletten. We willen iedereen vragen zorgvuldig om te gaan met de gastvrijheid van RIC Amsterdam en om eigen waardevolle spullen zo min mogelijk mee te nemen. De Amsterdam City Swim en RIC Amsterdam dragen geen aansprakelijkheid voor zoekgeraakte eigendommen. 

Locatie en routebeschrijving
Het navigatie adres is Korte Ouderkerkerdijk 32, 1096 AC te Amsterdam. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving met de auto, fiets of OV.

Voorwaarden
De Amsterdam City Swim behoudt het recht een warming-up tijdslot te annuleren. Mocht dit gebeuren, worden de deelnemers van tevoren op de hoogte gebracht en een andere optie aangeboden.